Още през 2018 г. Селма Блеър обяви, че е болна от

...
Още през 2018 г. Селма Блеър обяви, че е болна от
Коментари Харесай

Адът, през който премина Селма Блеър

Още през 2018 г. Селма Блеър разгласи, че е болна от множествена склероза и ѝ следва дълъг път в опит да се излекува.

През лятото на предходната година пък показа и документален филм, който наблюдава целия този развой. С който ни сподели, че изобщо не се колебае да споделя сложните моменти, през които минава.

Прави го още веднъж - в записките си Mean Baby и в изявление за списание People. Блеър приказва намерено за зависимостта си от алкохол, която е почнала от доста ранна детска възраст - седем години, както и за други контузии като полови похищения против нея и опити за самоубийство.

Актрисата искрено не счита, че е щяла да преживее детството си, в случай че не е бил алкохолът, тъй като тъкмо първоначално в него е намирала избавление и комфорт. В детските си години не се е напивала, само че го е правила, когато е желала тревогата ѝ да изчезне.

Но през тинейджърсите и през двайсетте си години е почнала да прекалява с пиенето, което е довело и до обезчестяване. Селма Блеър написа в книгата си, че е била толкоз пияна, че не е можела да каже " не " на двете момчета, които са злоупотребили с нея.

Всъщност, тя не е сигурна дали и двамата са я изнасилили, само че е уверена, че един от тях го е направил със сигурност. Това е история, която не е разказвала на никого, с изключение на на терапевта си. Но в този момент взема решение да го направи, тъй като е значима част от целия ѝ път.

Селма Блеър е трезва от 2016 година и споделя всички тези подробности и прекарвания в книгата си, с цел да помогне на други като нея, които сега се пробват да се скрият от света, до момента в който болката им отмине. Mean Baby ще бъде пусната в продажба в Америка от 17 май.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР